• logo pezzettino‘TOBBEN AAN TAFEL’

‘Tobben aan Tafel’ is de verzamelnaam van een nieuw initiatief van PEZZETTINO.
Onder deze noemer valt een aantal ideeën samen: eten, praten, luisteren, ontmoeten!

Groepen van maximaal 8 personen kunnen aanschuiven in een sfeervolle ruimte om onder het genot van een lunch, tea, borrel of maaltijd te vergaderen  of bij te praten of voor een inspirerende intervisie. Dit kan met of zonder een professionele gespreksleider of (team)trainer!

De eerste editie was een groot succes! Acht vrouwen spraken onder het genot van een uitgebreid herfstmaal over het leven vanuit het thema: “Vruchtbare gesprekken voor onvruchtbare vrouwen”.
Enkele reacties:
 ”Bedankt voor de zeer geslaagde avond. ik heb het erg naar mijn zin gehad.” A. Tobben aan Tafel (1)
– “Erg leuk om op deze manier kennis met jullie te maken. Opnieuw een meeting in mei is wat mij betreft een prima idee!” M.
– ”Je mag trots zijn dat je met dit idee onze werelden en levens positief hebt beïnvloed!Ook ik had het prima naar mijn zin. Wat hebben we heerlijk gegeten!” J.
– ”Wat heb jij heerlijk voor ons gekookt gisteren!!! Ik was verbaasd hoe je aanwezig kon zijn met alle aandacht en letterlijk aan tafel en toch ook nog 4 gangen kon voorschotelen, ongelooflijk!!! Ik vond het een inspirerende avond!!!
Ik kom graag weer.”
M.
– ”Ha Ada, ik vond het geweldig.” S.

Inmiddels heeft deze groep vrouwen genoten van meerdere bijeenkomsten!

‘Tobben aan Tafel’ is te boeken in vele vormen:

  • Boost Brunch
  • Brainstorm Borrel
  • Team Tea
  • Meedenk Maaltijd
  • Inspiratie Lunch
  • Passie Picknick

Vele uitvoeringen zijn mogelijk! Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met PEZZETTINO via info@pezzettino.nl of 06-45450561.

Prijsindicatie: € 15,- tot 30,- per persoon, afhankelijk van wensen en invulling (excl. professionele begeleiding).

 

  • NIEUWE COLLEGA!

Tot onze vreugde hebben wij, na een jarenlange samenwerking, per 1 juli 2018 onze collega Hanneke Schanzleh bereid gevonden om zich met haar bijzondere expertise te verbinden aan PEZZETTINO. Hanneke is inzetbaar als vertrouwenspersoon, coach en interimmanager.

Kijk bij ‘Wie zijn wij’ om meer over onze collega te weten te komen.