logo pezzettinoPEZZETTINO heeft een extra dienst toegevoegd aan haar al uitgebreide pakket. Ada van Heest helpt mensen (ook cliënten in de zorg) om hun ‘eigen chaos’ op orde te brengen. Soms is dit letterlijk puinruimen, soms is alleen coaching nodig, soms allebei. Ada van Heest is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Als Professional Organizer begeleidt en adviseert zij bij het creëren van orde en overzicht in
tijd en ruimte.

– Hoe kun je je tijd zo benutten, dat je aan de wezenlijke zaken toekomt en je niet gehaast voelt?
– Hoe kun je je spullen of informatie zo beheren, dat je alles snel kunt vinden met een gevoel van overzicht en controle?
Ada van Heest zorgt als Professional Organizer voor een antwoord op deze vragen.

Op je werk kan een Professional Organizer je coach zijn bij het creëren van overzicht op tijd en taken, werkprocessen, digitale en papieren informatie en je fysieke werkruimte. Privé is het concrete resultaat een opgeruimd huis, een bureau zonder stapels papier, een goed werkende agenda en een vlotte afhandeling van post of e-mail.

Bij ingrijpende gebeurtenissen zoals een verhuizing, overlijden van een partner, langdurige mantelzorg, een echtscheiding etc. maar ook voor iets als een verbouwing, is een Professional Organizer een uitkomst.